Impresum

Agro-Assist aplikacija je za bilježenje poljoprivrednih aktivnosti koju je razvila tvrtka DuPont Pioneer za poljoprivrednike i kojoj je cilj korisnicima ponuditi korisne i informativne alate za svakodnevni rad.

Sadržaj aplikacije:

POČETNI ZASLON

Na početnom se zaslonu prikazuju podaci o količini oborina i temperaturi tla te najnovije vijesti (npr. upozorenja o mogućim štetnicima). Podaci o količini oborina mogu se prikazivati na temelju informacija iz najbliže agrometeorološke postaje ili na temelju mjerenja korisnika.

POSTAVKE

Moguće je dodati detaljne informacije o lokaciji i hibridima.

KALENDAR

Moguće je svakodnevno dodavati podatke o određenim lokacijama i hibridima. Moguće je pratiti količinu oborina, navodnjavanje, radove u polju, gnojidbu, zaštitu biljaka i štetnike/patogene. Korisnici mogu prenijeti fotografije i podatke dodane u kalendar poslati na svoj e-mail ili određenom agronomu.

BAZA PODATAKA

U izborniku "Rezultati pokusa" korisnici mogu pretraživati prema godini i državi te pregledavati grafikone prinosa hibrida u usporedbi s prosjekom drugih hibrida promatranih tijekom ispitivanja.

Katalog proizvoda sadrži sve proizvode koje distribuira tvrtka Pioneer Hi-Bred s kratkim opisom.

VIŠE – ALAT ZA TRAŽENJE AGRONOMA

Alat za traženje agronoma korisnicima omogućuje traženje agronoma za određenu lokaciju te prosljeđivanje agronomu podataka dodanih u kalendar putem aplikacije.

Vlasnik aplikacije:

 

 

Pioneer sjeme d.o.o.

Florijana Andrašeca 18a

10 000 Zagreb, Croatia

Broj telefona : +38512958000

 

Operater aplikacije:

 

 

PharmaPromo Ltd.

112 Erzsébet királyné Street, 1142 Budapest

20 Csemete Street, 4026 Debrecen

Web: www.pharmapromo.hu

e-mail: agro-assist@pharmapromo.hu